Reviews from PizzaTime Rotterdam

Recent reviews

4.0
Anoniem
10 July 2024

Top. Vaker doen

G
3 July 2024

Supersnel bezorgd! Eten was erg smaakvol. Lezen ook echt de opmerkingen erbij. Bedankt!

Mientje
27 June 2024

Heerlijk gegeten zoals altijd!!zoiezo een aanrader mensen!!

Jamila
27 June 2024

De pasta kip/ roomsaus was erg zout waardoor wij deze niet konden opeten. Erg jammer! De rest was erg lekker!

Teresa Picciau
21 June 2024

Altijd super goed!

Abdel
10 June 2024
Sal
7 June 2024

Pizza s waren lekker. Bezorger was er gauw en vriendelijk

M
4 June 2024

Lekker en snel bezorgd

I
4 June 2024

Super snelle bezorging! Kijken ook echt naar je comment.. en heerlijk eten.

Mhamed
31 May 2024

Heerlijke pizza’s , bezorging was op tijd en de Pizza’s waren nog lekker warm , Elhamdoelillah! Beoordeling …Top , Baareke Allahoe feekoem !

Abdel
30 May 2024

Snelle bezorging!! En lekker warm!!! Top!! Top!! Top!!👌

Jouhara
29 May 2024

Ik bestel hier vaak en ik ben geen een keer teleurgesteld ,super lekker en ze zijn super vriendelijke

Karima
23 May 2024

Topservice zoals gewoonlijk

Said
23 May 2024

Eten was prima en bezorging op tijd. Dank!

Hassan
23 May 2024
Anoniem
13 May 2024

Geweldig!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Said
9 May 2024

Eten was lekker en op tijd bezorgd.

Anno
8 May 2024

Nooit meer kapsalon bestellen hier

Abdel
8 May 2024

Snel bezorgd en het eten was nog super warm!!! Complimenten ook aan de bezorger!!!

Youssef
6 May 2024
Teresa Picciau
5 May 2024

Altijd goed en snel!

John
21 April 2024

Top

Hannah Elmo
19 April 2024

Altijd lekker..!!

Lokmani
26 March 2024

Altijd netjes op tijd en zoals altijd lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Appie
3 March 2024

Goed man! Lekker en betaalbaar voor deze tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
3 March 2024

Meerdere malen eten besteld altijd goed 💕

Anoniem
26 February 2024

Vaker doen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mohamed
18 February 2024

Heerlijk eten en super snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
17 February 2024

Altijd warm en snel bezorgd ik weet niet hoe maar diverse restaurant mogen hier wat van leren

Chloë
17 February 2024

Heb weer een incomplete bestelling gehad. Probeer ik te bellen wordt er niet opgenomen. Je betaald gewoon extra als klant voor een aantal dingen en als die dan niet in orde zijn is dat erg vervelend. Verder vind ik het altijd wel lekker enzo, maar tot nu toe is er gewoon altijd wat met mijn bestelling. Beetje jammer wel.

Bahida
15 February 2024
Ailin
12 February 2024

Ik heb een turks pizza doner bestel met doner en sla heb alleen sla gekregen met veel sambal

Abdellatif
8 February 2024
Cynthia
4 February 2024
Anoniem
4 February 2024
Bouhni said
1 February 2024

Top kwaliteit Top service Ze houden rekening met wat je wenst Zeker een aanrader

I
1 February 2024

Drinken vergeten wat vaker gebeurd

Majid
29 January 2024

Snel klaar na telefonisch contact. Was weer lekker zoals altijd.

Noual
23 January 2024

Eten was ijs koud

Youssef
19 January 2024
Abdel
18 January 2024
Anonimem
9 January 2024

Top! Vaker bestellen

Bahida
8 January 2024

Was zoals gewoonlijk helemaal prima!

Ahmed
6 January 2024
Alaoui
3 January 2024
Theo
31 December 2023

Pasta was lauw. Geen keuze menu met wat voor pasta maar het is dus Penne. Sandwich shoarma was haast koud. Hoeveelheid is goed. Ze beloven een gratis drankje maar nu voor de derde keer niet gekregen. Zo ken ik jullie niet

Brahim
30 December 2023

Slecht pizza en moet uur wacht

Jeroen
26 December 2023

Pizza en kippasta waren oke en in redelijke tijd bezorgd, maar het beloofde gratis aktieproduct (Cola) zat er niet bij. Volgens de bezorger een fout van de inpakker. Ik kon nog wel het geld terug krijgen (van de gratis Cola?)

Mirza
26 December 2023

Voor het eerst besteld en zeer tevreden had een tijdstip aangegeven voor levering en exact op die tijd geleverd KLASSE

said bouhni
21 December 2023

top kwaliteit top service hmdl

21 December 2023
Anoniem
21 December 2023

Lekkere pizza voor een goede prijs. Bezorging is altijd optijd.

Souff
14 December 2023

Heerlijkk

Vanessa Kruijt
13 December 2023

Ik had een drukke dag vandaag, geen zin/tijd om te koken en ik had trek in pasta. Dus, een overheerlijke pasta met kip in tomatensaus bij Pizza-time besteld. De bestelling kwam héél snel aan, was heerlijk warm en vol van smaak!

Es
4 December 2023

Snelle bezorging. Warm eten en zoals altijd heel smaakvol!

Anoniem
27 November 2023
Awil
24 November 2023

Masha Allah. Heerlijk eten.

J
21 November 2023

Snel, lekkere pasta en een goed portie! Is Zeker het opnieuw bestellen waard

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karima
20 November 2023

Snel, vers en lekker. Eten was nog heet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

harry0 van schaick
16 November 2023

bezorging 15.00 uur is geen 15.30 overigens niet erg maar vertel de bezorgtijd

Nordin
11 November 2023

Heb 3 drinken besteld, maar niks geleverd. Echt waterloze bezorging. Verder wordt telefonisch niet opgenomen. Dit is triest en slecht voor de zaak. Als dit niet opgelost wordt, bestel ik hier nooit meer!

D
8 November 2023

Perfect

S.
4 November 2023

Vreselijk. 2 uur lach gewacht en een aantal keer contact opgenomen. De bestelling was uiteindelijk niet eens compleet en ook niet meer compleet gemaakt. Spijt van deze bestelling. Jammer dat je betalen hebt en niet alles krijgt waarvoor je hebt betaal.

Anoniem
4 November 2023

De beste!

Hamza
1 November 2023

Ik had om 18.20 uur een bestelling geplaatst( zo snel mogelijk), om 19.30 heb ik een paar keer gebeld waar de bestelling bleef,ze zeiden dat het onderweg was. Helaas kwam deze pas om bijna 20.30 aan en het was heel koud. Jammer niet van jullie gewend.

Sam
29 October 2023

Kip is te droog en aparte kruiden/kleur laatste tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nas
27 October 2023

Het eten was lekker en snel bezorgd!!!

Sara
24 October 2023

Pizza was weer erg lekker en smaakvol, zoals altijd! Voor een top prijs die je tegenwoordig bijna niet meer vindt voor de kwaliteit pizza.

Raff
19 October 2023

Toppers Allahouma Barek!

Hannah
15 October 2023
Elmahtouchi
14 October 2023

Zoals altijd weer heerlijk!

Elmahtouchi
12 October 2023

Zoals altijd lekker warm en op tijd

Jeannette
3 October 2023

Hoewel ik om de hoek woon was mijn pizza helaas koud:( Ik bestel vaker bij jullie en dit is ook voor het eerst. Jammer.

Elhoussine
3 October 2023

Bezorging was pas na uurtje gebracht en eten was wel lekker maar er weren misschien 5 garnalen.

Sidna
2 October 2023

Burger was terribly juicy and tender Pizza well cooked and good crust enjoyed the meal a lot thanks guys.

harry van schaick
1 October 2023
Nadia
28 September 2023

Nog steeds niet teleurgesteld over hun burgers. Lekker warm

Ismael
16 September 2023
Anoniem
15 September 2023
I.
29 August 2023
Maryam
19 August 2023
Naj
4 August 2023

Super lekker en Vers. Top!

Theo
26 July 2023

Panini hete kip was karig belegd minder kip dan normaal. Sandwich shoarma was goed belegd.

Latifa
22 July 2023

Tevreden voor eten en de bezorger was ook leif

Dollekens
12 July 2023

Sandwich shoarma en Sandwich kipfilet waren goed belegd. Kiphaasjes waren ook lekker.

Sahro
8 July 2023

Lekker pizza altijd

X
8 July 2023
Abdel
6 July 2023

Helaas voor de tweede keer is er geen drinken bij bezorgd , heb vorige keer zelfs gebeld maar zoals ik het ervaar word het niet serieus genomen. Beloof iets niet wat je niet waar maakt.

Bahida
1 July 2023

Voor een vrijdagavond zeer snel geleverd! Was een lekkere pizza kapsalon!

Samir
29 June 2023

De bezorger mag wel rustig fietsen mijn pizza was gewoon rwina in een doos en bbq saus was open in het zakje . Maar de rest was goed hamdoulillah

Najat Boua
25 June 2023

Top top top!! Altijd lekker en komt altijd heel warm aan. Ga zo door 👍🏻

Huria
25 June 2023

Om 14.14 besteld. Besteling kwam pas om 15.45 :-( 2 blikjes drinken ontbraken en zaten niet bij de bestelling.

Anoniem
22 June 2023
Abdel
21 June 2023

Helaas ben ik twee drankjes misgelopen en niet ontvangen en de bezorger heeft mijn eten letterlijk beneden bij het portiek op de grond achter gelaten , Dit is voorheen nooit eerder gebeurd. Het eten was wel lekker en nog warm!!!

Sammy
19 June 2023

Lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Naoual
17 June 2023

Ik ben gewend om hier lekkere pizza’s te eten. Daarom bestelde ik weer, ook netjes bevestiging van gekregen. Daar aangekomen bleek de zaak dicht. Voor niets naartoe gereden dus!!!

Samia
30 May 2023

Heerlijke pizza’s, kip en loumpia’s. We hebben ervan genoten!! Beleefde bezorger👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter Brinkman
30 May 2023

Erg lekker en snel bezorgd.

Anoniem
22 May 2023

Miste een saus. Ik bel medewerker geeft aan had je het beter moeten aangeven. Uiteraard was dit besteld dus stond duidelijk vermeld. Vervolgens geeft hij aan tja kan gebeuren. Je hebt pech. Heb er letterlijk voor betaald dus ik verwacht het gewoon. Ik vraag of het alsnog bezorgd kan worden gezien ik ruim om de hoek woon. Geeft de medewerker aan dit niet te doen. Want waarom zouden wij moeten rijden voor saus. (Omdat jullie het zijn vergeten en ik ervoor heb betaald) Uiteindelijk na getouwtrek is er een bezorger gekomen om de saus te brengen. Schandalig, dat het vergeten is kan uiteraard gebeuren, maar de schuld afschuiven is afschuwelijk. Tja zo zie je maar het niveau van de gemiddelde medewerker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Teresa Picciau
22 May 2023

Altijd lekker en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.